Långsamt men effektivt...

Jag har alltid ifrågasatt feta människor. Hur kan man tillåta sig själv att se ut så? Känner man inte själv att man börjar bli fet? Men så står man där själv med byxorna upp till knäna och sen kommer de inte längre. När man väl inser att man gått upp i vikt, ja då är det ju bara att börja hets äta. Vad hjälper det med dieter som ändå inte får dig att droppa dom där extrakilona. Och vad spelar det egentligen för roll när det ändå är vinter och tjocka jackor och halsdukar täcker dubbelhakan och bilringarna?

Men sen kommer ju den där förbannade sommaren när man ska börja klä av sig inför folk. Som tur är, är ju mammatröjor mode, och varje strand har ju en kant täckt av vass där man kan gömma överflödigt fläsk som väller över bikinikanten. I värsta fall kan man ju sola på baksidan av gården där ändå ingen ser än, speciellt inte om man odlat en STOR buske som skymmer all eventuell insyn för grannarna. Eller så tar man tag i problemet...

Jag säger inte att man ska se ut som en vältrimmad puma på stranden, bara att man ska tänka på hälsan. Genom rätt mat kan man faktisktgå bort det där "lilla extra".

Det går! Och sommaren är nära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0