De flesta västerlänningar använder två ggr om dagen, morgon och kväll, en biprodukt från aluminium- och gödselindustrin. DU är garanterat en av dem!

2 ggr om dagen, morgon och kväll, använder vi en biprodukt som när det släpps ut från fabriker iform av rök och vatten, förgiftar vatten och grödor och gör kor svårt sjuka i skelettsjukdomar, gör dom sterila, och i många fall dödar dem. För att man i USA skulle slippa stämningar landserades då biprudukten som ett nyttigt (!) ämne som man dessutom kunde tjäna multum på...

Men... det är bra för benvävnaden, stärker tandytan och skyddar mot karies. Dessutom är det "vägen till frälsing-åtminstone i munnen" enligt proffessor Dowen Birkhed (http://www.tandvard.praktikertjanst.se/templates/Page.aspx?id=26181) Ja. Det är fluor jag talar om!

Fluor är ett mkt giftligt grundämne går att läsa i vilken ensyklopedi som helst, men i olika föreningar skyddar det ju iaf mot karies. Åtminstone för stunden. Efter några år slipas det faktiskt ner och tänderna blir ist svagare.

Fluor ger inte bara fläckar på tänderna hos 85% av alla barn, det kan även ge njurskador och alergi i form av eksem, akne, klåda och rodnad av hud, astma, hösnuva, allmän trötthet, huvudvärk och magbesvär. Främst märks alergier när fluor är blandat i vatten. För storkunsumenter av vatten som diabetiker och njursjuka, blir förstås mängden fluor större.

Fluor som används i vatten och mat kallas ofta fluorid, ett starkt enzymgift som hämmar enzymernas funktion och sakta men säkert stannar upp ämnesomsättningen och därmed livsprocessen, vilket så småning om kan leda till död!. Giftet är så starkt att det ofta används som råttgift i större mängder.

Desstom ökar fluor risken för benfrakturer, främst bland äldre kvinnor, den förändrar benstrukturen, kan ge hyperaktivitet hos barn och kognitiva störningar hos vuxna, det ger även ökad risk för osteosarkom (skelettcanser). I Kina, som alltid ligger långt före med vetenskapen, har man dessutom funnit att fluor påverkar hjärnans utvecklingunder fostertiden , och därmed kan ge minskad intellegens (hur dumt det än låter så är det vetenskap).

Debatterna om fluor är många och pågår just nu för fullt. Många olika forskare i många olika länder står fast vid att fluor är ett gift, och ju faktiskt en aluminium bibropukt, som vi inte ska stoppa i munnen för att tandläkare påstår att det ska vara bra för tänderna.

Fluorfri tandkräm säljs INTE Apoteket och är INTE populärt att fråga efter, vida man inte vill ha en utskällning av indroktunerade fluorfantaster och ilskna käringar. Det finns däremot att köpa på life och hälsoaffärer.

Läs gärna mer om biprodukten och giftet fluor på:

http://www.geocities.com/SoHo/Study/2653/dafreeworld/fluor.htm
http://www.2000taletsvetenskap.nu/special/fluor.htm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0